Æteriske olier

Kom igang med æteriske olier

NATURENS MAGI PÅ SMÅ FLASKER

SOM HAR KAPACITETEN TIL AT SKABE EN FORSKEL

DIT HELBRED, HJEM OG FAMILIE

HVAD ER ÆTERISKE OLIER?

Æteriske olier er kraftfulde aromatiske komponenter fundet i planter. Vi ser dem som den magiske healing power fra planter. Deres omhyggelige extraction gennem destillering og kold- presning får den rene duft frem, som kan bruges i naturlig helse, smukke dufte, smukke remedier, gift-fri livsstil og endda i mad.

HVORDAN DU KAN BRUGE DE ÆTERISKE OLIER TIL AT SKABE EN NATURLIG OG HØJ-FREKVENTE LIVSSTIL

Da vi første gang hørte om æteriske olier troede vi de bare var dejligt duftende massage olier. Vi havde ingen idé om at de kunne være så alsidige og hvordan de kom til at transformere vores liv og livsstil!

Nu er det en daglig ting vi gør brug af olierne. Med æteriske olier kan du:

  • Indånde de fantastiske dufte til at løfte dit humør, booste koncentration og lindre stress
  • Diffuse dine olier til at rense luften, ændre miljøet i hjemmet og beskytte immunsystemet for hele familien
  • Skabe yummy opskrifter med ekstra smag og egenskaber
  • Lave din egne hudpleje mm. uden giftsstoffer og samtidig er de fantastiske for din hud
  • Erstatte giftige kemikalier i dit hjem fra rengørings produkter til hvad du putter på din hud
  • Lindre ømme muskler og være forberedt på små uheld og andre sår

 

Det at få din første æteriske olier samling vil begynde en rejse for dig, som vil hjælpe dig til at skabe små ændringer i dine vaner, så du kan begynde at leve sundere og mere lykkeligt. Du behøves ikke vide alt, du behøver bare at BEGYNDE. Din healing begynder her, og vi vil guide dig på din vej.

 

HVORFOR VI VALGTE DOTERRA

At partner med det reneste høj kvalitets æteriske olie selskab i verden var egentlig et let valg. Høsten og destilleringen af æteriske olier burde blive udført med den største omhyggelighed og det er præcis hvad doTERRA gør.

Deres fokus på renhed er deres højeste prioritet!

Da vi valgte at få æteriske olier ind i vores hverdag, vidste vi at vi ville have det bedste for os og vores venner. DoTERRAs æteriske olier er altid testet gennem CPTG Certificeret Rene Terapeutisk Grad kvalitets protokollen.

At skabe æteriske olier er virkelig en videnskab så vel som en kunst og den måde doTERRA gør det på, gør at vi er så taknemlig for at være en del af dette betænksomme doTERRA team.

Små flasker, der skaber en global impact

At vælge at bruge doTERRAs æteriske olier og skabe en business og liv du elsker skaber ikke kun frihed for dig selv og din familie, det åbner op for muligheden til at hjælpe dem, som virkelig har brug for vores støtte.

DoTERRA har grundlagt The Healing Hands Foundation, som er et smukt initiativ, hvis mission er at skabe healing og håb i verden ved at støtte og empower fattige communities. Når du ved, hvor stor en påvirkning det har at bruge de æteriske olier, betyder det bare at det er en endnu større fornøjelse at bruge dem.

ÆTERISKE OLIER HAR ÆNDRET VORES LIV PÅ FLERE MÅDER END JEG KAN SIGE.

NU ER DET DIN TUR!