Co-impact Sourcing

co-impact sourcing

Co-impact sourcing – en bæredygtig model for æteriske olier

Co-impact sourcing handler om, at de æteriske olier vi bruger skal være bæredygtige, så vi kan fortsætte med at bruge olier de næste generationer. Det er et initiativ som dōTERRA har skabt med det formål at skabe langsigtet samarbejde mellem olie leverandørene og dōTERRA. Og samtidig skabe jobs og stabilitet for dem der dyrker og høster planterne til vores olier. Disse initiativer har skabt mere samarbejde i lande med vanskelige situationer, som i Somalia, hvor de kan samarbejde, lære fra hinanden og øge sin kapacitet og kvalitet af olierne. Disse bønder som er vant til at blive udnyttet af parfume industrien, får endelig stabilitet og håb om en bedre fremtid. Og det er vi med til at støtte, hver gang vi køber æteriske olier direkte fra dōTERRA.

I jagten på de bedste æteriske olier i verden, har dōTERRA søgt i alle verdensdele, og valgt de steder, hvor planterne vokser bedst og udvikler den bedste kemi for at vi får de største fordele. dōTERRA tester hvert parti med olier for at sikre, at de har de egenskaber de skal have, og at de er rene og frie for kemikalier. Det er kun de bedste olierne, som kommer på de brune flasker, og det gør, at vi ved, vi får den samme effekt hver gang vi bruger olierne.

Healing Hands Foundation

dōTERRAs Healing Hands Foundation bidrager med at støtte udviklings projekter i disse communities rundt i hele verden. Projekter kan være alt fra at bygge skoler, læge centre, bedre infrastruktur og vandrensnings systemer.

Vi har selv været deltager i et Healing Hands projekt i Nepal i 2017, hvor vi hjalp med at bygge et læge center, ved hjælp af vores donationer og dōTERRA Healing Hands. Det skaber et større og bedre samarbejde med de lokale bønder, når de ellers er vant til at store firmaer kommer ind og tager alle resurserne med sig og efterlader den lokale fattige bonde med ingenting. Det gør dōTERRA ikke.

dōTERRA går ind og ser på, hvad der er brug for i lokalområdet, og samarbejder med lokale organisationer, som Choice Humanitarian, for at sikre at det gøres på den bedste måde for den kultur og befolkningen. Her er fokus på at skabe en bæredygtig fremtid sammen, så vi har æteriske olier af denne fantastiske kvalitet mange år fremover.

 

Healing Hands foundation er 100% finansieret af dōTERRA, så hver eneste krone vi donerer går direkte til dem, der har brug for det.

Igennem Healing Hands ser man på, hvad de lokale samfund har brug for, så de kan trives endnu mere og igen sikrer dette lange samarbejde mellem dōTERRA og bønderne.

Det kan være uddannelse, bedre sundhed osv., så dōTERRA har bygget flere skoler i områder, hvor de producerer æteriske olier, rindende vand i Haiti, hvor de ikke havde vand, som vi jo er så vant til, hospitaler, som vi var med til at bygge et af i Nepal.

Kort sagt så skaber co-impact sourcing håb. 

Håb om en bedre fremtid og om en sikret fremtid ikke mindst. En fremtid, hvor de kan have råd til at sende deres børn i skole og få en uddannelse og dermed skabe en bedre fremtid for sig selv og deres familier og deres lokalsamfund og i sidste ende nationer.

Hver gang du køber dōTERRA æteriske olier, er du med at gøre en forskel for mennesker rundt om i verden.

Du kan donere til Healing Hands direkte her, eller ved at købe Rose Hand Lotion eller Hope olien via din dōTERRA shop. 100% af beløpet går direkte til Healing Hands.

Det er også muligt at komme med på ture med dōTERRA til de områder hvor co-impact sourcing og Healing Hands projekter foregår. Eller man kan lave sit eget projekt igennem Healing Hands Fundraiser.