Emotions

emotional aromatherapy doterra essential oils

Emotionel Healing med æteriske olier

Vi har alle brug for emotionel healing! Alle går rundt med en eller anden form for ubalance emotionelt og ikke mindst fysisk, som igen ofte stammer fra den emotionelle side af sagen. Så kan vi heale den emotionelle ubalance, så vil det fysiske ofte også følge med.

Med rene æteriske olier kan du gå ind og arbejde på et dybt niveu, så du kan begynde at heale lag for lag af din historie, traumer og mønstre. Med kvaliteten af dōTERRAs æteriske olier, så er dette muligt. Når du begynder at bruge olierne bevidst for din personlige udvikling, så starter en transformation.

Vi ser at dem der bruger olierne dagligt i over et år vil have transformeret, hvordan de lever, tænker og reagerer (eller ikke) på hverdagens situationer. De tager mere ansvar for sig selv og sine tanker, og er mere positive og modstandsdygtige.

Dét mange ikke er klar over…

Der er en kobling mellem det emotionelle og det fysiske i kroppen, som vi kalder for body-mind connection. Det handler om at alle systemerne i kroppen har en emotionel baggrund, som hvis de er i ubalance, kan skabe en masse ubalancer andre steder.

Det betyder at hvis vi skaber balance i de systemer, som er årsagen til en ubalance, så vil de andre systemer også komme i balance, som også kan kaldes for homeostasis. Fordi de æteriske olier har en så høj terapeutisk værdi, skaber de balance i kroppen. De tager ikke noget væk eller tilføjer noget, men skaber simpelthen bare balance.

Hvis man har ubalancer i systemet, så kan der forekomme udrensnings symptomer alligevel, fordi balance i systemet betyder, at der kommer ting ud, der ikke skulle være der.

Alt er energi.

Så alt i vores krop og sind og ånd har en frekvens. De følelser, vi har tillært os som børn, som skyld og skam og frygt er nogle af de følelser med lavest frekvens. De holder os virkelig tilbage fra at leve det liv, vi er her for.

Ofte tvivler vi på om det er tilladt for os at opnå vores drømme, eller om det kun er andre, der er så heldige. Men det er fordi vi har tillært os en illusion, om at vi ikke er gode nok, at vi ikke fortjener bedre osv.

Faktisk er det en stor løgn, som du måske også lever efter. Fakta er at du er værdig og god nok. Vi arbejder med dit selvværd og din værdi i vores TRIBE, hvor vi går igennem bogen I am Worthy, der bruger æteriske olier til at give slip på de laveste frekvenser og endelig kende din egen værdi. For du er mere værd end du tror!

Processed with VSCO with dog1 preset
8-PU8A8793

Vidste du at du er fantastisk?

At du er her for en hel speciel grund? At du har en gave at give til verden?

For at du har skullet komme ind i dette liv, er du klar over, hvor meget der skulle til for at det skulle ske?

Jeg tænker ikke kun undfangelsen, hvor lave oddsene er for at det overhovedet skete, men også hvor langt tilbage i tiden, til begyndelsen af tiden, hvad der skulle til og er sket lige siden dengang for, at du overhovedet skulle være her i dag? Og oveni i det, hvorfor lige dig?

Hvorfor har du valgt at komme ind i dette liv denne gang? Og hvorfor skulle du ikke tro på at du er fantastisk? At du er god nok, ligesom du er, uden at du skal bevise noget.

Men du er god nok. Faktisk er du mere end god nok. Du har valgt at komme ind i dette liv med en gave til verden, uanset hvad du har ladet andre fortælle dig og troet på, for de vidste heller ikke bedre selv.

Men sandheden er at du er fantastisk, unik og absolut værdig til at være her! Husk det! Og begynd at bruge olierne til at hjælpe dig med at løfte din vibration – din frekvens og se hvordan lyset omkring dig bliver skarpere, og hvordan folk lidt efter lidt ikke kan holde dig nede længere. Og hvordan du kan acceptere og virkelig se hvor meget du er værd for andre også. Så du kan lære at se dit værd og at du ikke skal nøjes med et dårligt forhold, dårlige kollegaer og mennesker der vil dig det dårligt.

Så du kan have et fantastisk forhold med dig selv og med andre, tiltrække de jobs du vil have og trives i, og føler dig på toppen!

Er du klar til at transformere dit følelsesliv?

Som en del af vores tilbud til vores kunder får du tilgang til programmer vi kører live eller optag.

  • I am Worthy
  • I am Magnetic
  • Emotionel Healing