Symphony of the Cells

Skab en symfoni i dine celler

Symphony of the Cells er en behandlingsform og en livsstil, der fremmer og støtter et godt immunforsvar, emotionel healing og hjælper til at skabe balance i krop, sind og ånd. Ved at lære om denne behandlings form, får du et værktøj, du kan bruge til at forebygge og støtte mange ubalancer i hverdagen. Det er enkelt at lære og virker effektivt.

Vi bruger Symphony of the cells til at skabe balance i kroppen, hvor du arbejder med de forskellige kropssystemer. Det er en holistisk tilgang, hvor du virkelig går dybt med olierne og livsstilsændringer, som er specifikt for dit behov.

En sund livsstil handler også om at spise sundt, motionere, få god søvn og reducere giftige kemikalier i huset. Det er denne livsstil vi vil inspirere dig til at leve, så du kan have en krop, der har vitalitet til at kunne være med dig på alle dine store drømme for resten af livet.

 

IMG_0504-768x512-min
Symphony of the cells

Hvad er SOC – Symphony of the cells?

Symphony of the cells er en behandlingsform skabt af Boyd Truman, der er en naturlig del af en sund livsstil med æteriske olier. Alle kan lære at lave en SOC behandling og man behøves ikke at have en massage briks, selvom mange vælger at bruge det.

Symphony of the cells behandlingerne er en samling af 20 forskellige applikationer, der arbejder på forskellige kropssystemer, så alt efter hvad du har brug for, kan du vælge hvilken protokol, der passer for dig.

Selve behandlingen tager 5-10 minutter at udføre, og du kan tilpasse hvor ofte du vil gøre behandlingen alt efter, om det er akut behov eller kun for at vedligeholde kroppen.

Kombinerer du SOC behandlinger med en sund livsstil, så lærer du, hvordan systemerne i kroppen hænger sammen med de ubalancer, der kan opstå i kroppen. Det gør at du kan tage ansvar for dig selv og din familie og altid have et værktøj, der kan støtte dig i hverdagen.

Da jeg var på min første event med Boyd Truman, var det som om jeg for første gang i mine 8 år i dōTERRA endelig kunne se klart. Jeg kunne se, hvordan olierne fungerede i kroppen, og hvordan jeg kunne transformere min livsstil med æteriske olier.

Og hvordan jeg kunne gøre en forskel for mig selv, men også for andre, så min tillid til at olierne virkede, steg markant. For mig er Symphony of the Cells og den emotionelle virkning af olierne det absolut vigtigste og mest effektive redskab jeg har i min værktøjskasse. Med dette kan jeg tage ansvar for mig selv og for min familie.

Når du begynder din olie-rejse her, bliver du en del af vores tribe og får oplæring i hvordan du gør Symphony of the Cells, og hvordan du bruger olierne mest effektivt. Vi vil at alle vores kunder får de bedste oplevelser og effekter af at bruge olierne, og vi går meget op i at du få de kundskaber du har brug for, for at komme ordenligt igang.

55932AD1-16D8-41A0-9CBE-99844B798031