Frihed

Længes du efter frihed?

For mig har frihed været en vældig vigtig del af mit liv så længe jeg kan huske. Frihed til at vælge, hvad jeg vil gøre med mit liv og ikke andre der skal bestemme, hvad jeg skal gøre med mit liv.

Derfor har det været fantastisk for mig at få frihed gennem brugen af æteriske olier i min hverdag. Mere og mere frihed til at være mig selv i mig selv, så jeg ikke har så mange blokeringer, som jeg engang havde.

Frihed er for mange at have penge til at gøre hvad de ønsker, at købe hvad de ønsker, men ikke for alle. Og for mig har det ikke altid handlet om pengene, men mere om frihed i sig selv. For man kan have utrolig stor rigdom og stadig være fattig i sig selv, i sit mindset og sin personlige udvikling.

Derfor synes jeg det er fantastisk at olierne hjælper os til at gøre mere med vores personlige udvikling.

Bare det at bruge olierne løsner op i mange emotionelle blokeringer.

Forstå mig ret at have penge hjælper også, for det hjælper ikke nogen til at have overfold ved at man selv er fattig. Det er ikke muligt at være så syg at andre bliver rask pga at du er syg. Det hjælper ingen at vi holder tilbage og ikke lever vores drøm og vores formål med at være i dette liv.

Den frihed har vi opnået og selvfølgelig er der stadig potentielle til at vokse spirituelt og personligt og sammen som en familie, men vi er godt på vej.

Spørgsmålet til dig er hvad er frihed for dig?

Er det personlig udvikling? Frihed til at være dig.

Mere tid til de mennesker du er glad for, og tid for de interesser du vil dyrke?

Er det rejser der interesserer dig, at kunne tage din familie med et sted hen i verden og bo et stykke tid eller bare rejse jorden rundt f.eks.?

Frihed til at rejse hvor og hvornår du vil?

Er det at have en ekstra indkomst til at afhjælpe gæld eller kunne opgradere nogen af de ting, du ønsker at gøre bedre? Økonomisk frihed

Er det at kunne studere hvor og hvad du har lyst til, at kunne give til godgørende formål, eller at være med din familie mere i hverdagen?

Det er alt sammen muligt med de æteriske olier fra dōTERRA.

Hvad er din passion?

Vi ved at du er her på planeten for en grund. Du har måske noget i dig der længes efter at komme ud.

Det at skabe success i dōTERRA handler om at kombinere din passion med de æteriske olier, som et værktøj til at skabe en større forskel for dem du møder og til at have support og en mulighed til at skabe økonomisk frihed.

Du bygger dit dōTERRA community, som du selv ønsker. Nogle er meget selvstændige og vil hurtigt skabe sit eget brand, egne grupper osv. Men nogle vil følge de grupper og uddannelse vi allerede laver og koble sine kunder til det, der allerede er tilgængeligt, som en del af vores team, og så måske efterhånden skabe sit eget når de er klar.

Hvad skal der til for et tjene penge med dōTERRA?

Sample – Teach – Enroll – Support

Det vil si – at hjælpe andre til at få det bedre og være der for dem.

 

Hvad kan man potentielt tjene i dōTERRA?

Uendeligt! Og du er ikke begrænset af din upline, og du kan overgå dem, der er over dig. Det er DIG, der skaber din succes, men vi kan støtte dig på vejen.

Du kan tjene nok til at dække dine olier.

Du kan tjene nok til at have en deltidsindtjening.

Du kan erstatte eller multiplisere din indtjening.

Vi lever af doTERRA fuldtid begge to, og ved at det er muligt for dig også hvis det er det du vil.

Men hvad hvis du ikke er en god sælger? Eller ikke vil bygge din business kun på æteriske olier?

Det er helt perfekt. For du skal ikke være en god sælger, men en god educator. En person der deler sin passion, om det er din passion for yoga, heste, healing, eller hvad end det er for dig.

Er doTERRA for dig?

DōTERRA businessen er for dig, hvis du:

  • Godt kan lide mennesker og at hjælpe andre
  • Er passioneret om olierne eller interesseret i at lære om dem
  • Kan følge et system og få ting gjort, eller har gode rutiner allerede for at skabe din succes
  • Gerne vil udvikle dig som person
powered by Typeform