Er du behandler?

Er du Behandler, healer eller massør?

Du brænder for at hjælpe andre med dine unikke gaver enten som behandler, healer eller massør. Du ved, at der er så mange mennesker, som har behov for det, du har at tilbyde, og at du er med til at forandre liv og give håb. Du ved, at du er her for noget større.
Kan du genkende dig selv i dette?
Du startede fuld af passion, energi og kundskaber du ville bruge til at hjælpe andre, men du oplevede måske hurtigt, at det var svært at leve af dine behandlinger og få nok klienter.
Du ville ønske, du kunne lave dine behandlinger fuldtid og leve af at hjælpe andre, og slippe for dit job, som bare ikke giver en dybere mening i dit liv.
Eller måske lever du fuldt ud af dine behandlinger, men din hverdag er rigtig travl, og du ville ønske, du havde mere tid til din familie, og til at gøre din egen self-care, som du også gør for andre.
Du arbejder mange time for få penge, og når du en gang imellem bliver syg, så mister du din indtjening. Du ville ønske, at du havde lidt mere frihed og at din indtægt ikke var afhængig af, at du er tilstede hele tiden.
Vi tror på, at DU har en gave, som du er her for at give til verden.

behandler, terapeut i Danmark
doterra æteriske olier

Oftest er det igennem at hjælpe andre, at behandlere og healere føler sig fyldt op og i stand til at udleve deres passion. Som et sensitivt eller empatisk menneske prøver man ofte at få livet til at hænge sammen og mange trives ikke i jobs, hvor der er meget hård energi. Derfor er der mange, som går ned med stress og andre følge virkninger.
Hvis det er dig, så vil dette måske overraske dig, men jeg tror på at DU er med til at forandre verden. Sammen er vi afhængige af at DU gør det, men som tingenes tilstand er nu, så kan du måske ikke engang se det.
Derfor er vi ret passioneret om dōTERRAs muligheder for at gøre en forskel i dit liv. For det første så kan olierne og hele livsstilen være med til at hjælpe dig til at få mere ro i sindet og ikke føle det pres fra omverdenen og ikke føle alle andres følelser omkring dig.
dōTERRA kan også hjælpe dig til at få en stor eller lille indkomst, som kan hjælpe dig til at få din gave ud i verden og leve af det samtidig. Olierne kan også støtte dine klienter til at komme i balance, enten som et ekstra værktøj for deres helbred, eller ved at bruge Symphony of the Cells som et ekstra tilbud til dine klienter.
Hvis du vil se mere om, hvilken forskel dōTERRA gør i verden og dermed dig og mig ved at leve livsstilen, så se mere her om Co-impact sourcing og Healing Hands.

Som nævnt andetsteds så er vores passion at hjælpe dig til at komme ud med dine gaver og skabe din frihed. For at finde ud af det og om der er en match overhovedet, så har vi nogle spørgsmål til dig, så du kan se om det er noget for dig at gå dybere med og at skabe din frihed med vores hjælp eller ej. Vi leder lige nu efter 5 personer vi kan putte alle vores resourcer i til at hjælpe til frihed.

Hvis der er en match så kan du forvente af os:

  • At vi igennem brugen af doTERRAs æteriske olier vil hjælpe dig til at leve en livsstil og en hverdag med en højere frekvens end tidligere
  • At du får adgang til at få mentoring i det vi gør og det, det handler om
  • At du får hjælp til at bygge din frihed gennem
  • At du lærer hvordan du selv holder events og ikke mindst finder vi sammen din passion og din drøm og vejen til din frihed
IMG_0433-768x512-min

I am a Wellness Advocate

powered by Typeform