Er du Yogalærer?

Er du Yoga lærer eller yogi?

Du ville gerne bare dyrke yoga hele dagen, fordi det fylder dig op i krop og sjæl. Du synes, det er fantastisk at se dine studenter stråle efter en yogatime med dig, eller få stresset ned fra en travl hverdag.

Kan du genkende dig selv i dette?

Jeg så for mig at det ville give så meget frihed at arbejde som yogalærer, men det er faktisk rigtig travlt.

Jeg arbejder mange timer for få penge, og det kræver meget planlægning og forberedelse, som jeg ikke får betalt for.

Du vil så gerne hjælpe andre mennesker, men vil også rigtig gerne have tid til det som er vigtigt i livet – familie, venner, hobbyer, dyrke yoga selv, og så have en god økonomi. For det er det sidste man ønsker at stresse over.

Hvis du ikke er yogalærer, så har du måske alligevel et ønske om at ændre din livsstil, så dit liv støtter op om dine drømme og mål i livet.

Jeg vil vise dig, at du kan have en business, du elsker og en god indtægt, som giver dig frihed til at leve den livsstil, du ønsker. Det er nemlig, det jeg selv har gjort. Og det giver mig tid & økonomi til at rejse til Yoga trainings i eksotiske lande, holde de workshops og klasser jeg faktisk har lyst til (og på de tidspunkter, som passer mig bedst), og have frihed i hverdagen til at tage til yoga, gøre gode ting for mig selv og være social.

Kan det virkelig lade sig gøre?

Min drøm begyndte for 8 år siden

Jeg syntes ikke, at jeg passede helt ind i systemet. Jeg vidste, at jeg havde meget at give, men at et normalt arbejde ikke ville være den rigtige vej for mig til at få dette ud. Jeg drømte om at rejse rundt i verden, have en fleksibel business, hvor jeg kunne gøre det jeg elsker, møde fantastiske mennesker og hjælpe andre til at få det bedre.

Jeg lever faktisk det liv i dag. 

De sidste mange år har jeg rejst til USA årligt, jeg har været på Bali, Costa Rica, Nepal og Marocco. Jeg har flyttet fra Norge til Danmark, uden at det har påvirket min indtægt (den øgede faktisk rigtig meget). Jeg tog fri fra min business og gik 3 måneder på sangskole i København, bare fordi jeg havde lyst til det og endnu en af mine passioner og drømme – og min indtægt fortsatte med at være stabil hver måned uanset.

Jeg bestemmer selv min dag og kan godt finde på at tage til Wellness på en almindelig onsdag formiddag. Jeg har masser af tid til venner, jeg går til kor, og jeg fotograferer i naturen. Jeg går til yoga så mange dage i ugen, jeg vil, og min formiddag går til min egen forplejning og self-care.

Hvad end det er for dig. Måske tænker du allerede på nogle ting, du ville ønske du kunne lave i din hverdag.

Det er ikke sådan at man kommer til denne livsstil på en dag, men hvis du er villig til at investere tid i din fremtid de næste 2 år (fuld gas!) eller 5 år (deltid), så er det også muligt for dig.

Du kan skabe din frihed.

Og jeg er her for at gå vejen med dig.

Du får mig og min mands opbakning, mentoring, og oplæring.

Du får træning i, hvordan du kan integrere de æteriske olier i din hverdag (så du har mere energi og overskud, og tager hånd om dit helbred), hvordan du kan bygge din business på en måde, som føles helt i tråd med det, du er her for i verden, og tilbyde de æteriske olier som et værktøj til transformation for dine studenter.

Hvad venter du på?

powered by Typeform